Грузијска храна је одраз грузијске културе. Дефинишу је топли, сочни и богато зачињени залогаји у којима се може осетити укус Грчке и Медитерана, али и Отоманске империје и Персије. “Пут свиле”, али и прихватање Хришћанства су допринели томе, јер су кроз ову земљу пролазили трговци, али и нападачи, где је свако доносио своје зачине, намирнице и технике кувања. Тако сваки регион Грузије има свој посебан стил припреме хране.
Грузијска љубав према породици и пријатељима је један од разлога зашто је супра (гозба, трпеза) толико важна. Супра се спонтано нуди рођацима, пријатељима или гостима.
Грузијци су поносни на своју кухињу и културу. Саставни део грузијске културе је срдачно гостопримство. Ресторан Ђорђија је место где можете осетити управо то – аутентичну Грузију.
Верујемо да ћете се у нашем амбијенту осећати пријатно и уживати у нашим специјалитетима.