logo restoran Đorđija
На обали Црног мора, па све до Кавказа простире се земља вина, хране и природних лепота. Ова држава је место у којем је настало вино, традиција је начин живота а кување прва љубав. Уз помоћ грузијских кувара, надомак Дунава доносимо укус традиције грузијског народа. Са фантастичним погледом у мирном делу Земунског Кеја, у нашем ресторану имаћете прилику да на кратко будете туристи у свом граду и заљубите се у ову малу земљу.

 

Грузијска храна је одраз грузијске културе. Дефинишу је топли, сочни и богато зачињени залогаји у којима се може осетити укус Грчке и Медитерана, али и Отоманске империје и Персије. “Пут свиле”, али и прихватање Хришћанства су допринели томе, јер су кроз ову земљу пролазили трговци, али и нападачи, где је свако доносио своје зачине, намирнице и технике кувања. Тако сваки регион Грузије има свој посебан стил припреме хране.

Грузијска љубав према породици и пријатељима је један од разлога зашто је супра (гозба, трпеза) толико важна. Супра се спонтано нуди рођацима, пријатељима или гостима.

Грузијци су поносни на своју кухињу и културу. Саставни део грузијске културе је срдачно гостопримство. Ресторан Ђорђија је место где можете осетити управо то – аутентичну Грузију.

Верујемо да ћете се у нашем амбијенту осећати пријатно и уживати у нашим специјалитетима.

Једна од предности коју ресторан Ђорђија поседује је невероватан поглед на Дунав.

[/vc_row]

БРОЈ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈЕ

064 – 432- 07/08

011 – 261-24/74

 

АДРЕСА

КЕЈ ОСЛОБОЂЕЊА 73, ЗЕМУН

БЕОГРАД